Julefrokost

august 21, 2018 4:07 pm Published by
  • Lille juleanretning

    • pr. person 299,-
    • Karrysild
    • Gravad laks med rævesauce
    • Meunierestegt rødspættefilet med remoulade
    • 1733s kalvesylte med rødbeder og sennep
    • Tartelet med høns i asparges
    • Ribbensteg med rødkål
    • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Stor juleanretning

    • pr. person 399,-
    • 1733s Julesild
    • Karrysild med æg
    • Æg og håndpillede rejer
    • Gravad laks med rævesauce
    • Meunierestegt rødspætte med remoulade
    • 1733s kalvesylte med rødbeder og sennep
    • Confiteret and med tranebær/appelsinsalat
    • Tartelet med høns i asparges
    • Ribbensteg med rødkål
    • Frikadelle med stuvet hvidkål
    • Ris ala mande med kirsebærsauce

Categorised in:

This post was written by HughChef