Julemenu

august 21, 2018 4:07 pm Published by
  • Juleanretning

    • pr. person 399,-
    • Julesild
    • Karrysild
    • Æg og håndpillede rejer
    • Gravad laks med rævesauce
    • Meunierestegt rødspættefilet
    • 1733s kalvesylte
    • Fynsk æbleflæsk
    • Lun leverpostej
    • Tarteletter med høns i asparges
    • Ribbensteg med rødkål
    • Medister med slyngkål
    • Andebryst med rødkål
    • Ris a la mande med kirsebærsauce

    minimum 2 personer

  • Lille juleanretning

    • pr. person 279,-
    • Karrysild
    • Gravad laks med rævesauce
    • Meunierestegt rødspættefilet
    • Fynsk æbleflæsk
    • Ribbensteg med rødkål
    • Medister med slyngkål
    • Ris a la mande med kirsebærsauce

    minimum 2 personer

Categorised in:

This post was written by HughChef