Hovedretter
juni 27, 2019 12:50 pm Published by HughChef-
Steak af dansk kalv
- 199,-
med nye kartofler og sommergrønt
-
Wienerschnitzel
- 199,-
(af svinemørbrad) med brasekartofler, ærter og skysauce
-
Hakkebøf
- 179,-
med bløde løg, kartofler og skysauce
-
Stegt kalvelever
- 169,-
med bløde løg, kartofler og skysauce
-
Frikadeller
- 169,-
med sovs, kartofler og surt
-
Pariserbøf
- 169,-
Hakkebøf på smørristet brød med pickles, rødbede, kapers, peberrod og rå æggeblomme
-
Stjerneskud
- 169,-
Dampet rødspætte, meunierestegt rødspætte og håndpillede rejer på ristet brød med rød dressing
-
Pandestegt rødspætte
- 199,-
Hel pandestegt rødspætte med persillesauce, kartofler og grønt
-
Perlebyg risotto (vegansk)
- 199,-
kan serveres med stegt rødspættefilet
Categorised in:
This post was written by HughChef