Hovedretter

juni 27, 2019 12:50 pm Published by
  • Steak af dansk kalv

    • 199,-

    med nye kartofler og sommergrønt

  • Wienerschnitzel

    • 199,-

    (af svinemørbrad) med brasekartofler, ærter og skysauce

  • Hakkebøf

    • 179,-

    med bløde løg, kartofler og skysauce

  • Stegt kalvelever

    • 169,-

    med bløde løg, kartofler og skysauce

  • Frikadeller

    • 169,-

    med sovs, kartofler og surt

  • Pariserbøf

    • 169,-

    Hakkebøf på smørristet brød med pickles, rødbede, kapers, peberrod og rå æggeblomme

  • Stjerneskud

    • 169,-

    Dampet rødspætte, meunierestegt rødspætte og håndpillede rejer på ristet brød med rød dressing

  • Pandestegt rødspætte

    • 199,-

    Hel pandestegt rødspætte med persillesauce, kartofler og grønt

  • Perlebyg risotto (vegansk)

    • 199,-

    kan serveres med stegt rødspættefilet

Categorised in:

This post was written by HughChef