Kød

august 15, 2018 9:24 am Published by
  • Kartoffelmad

    • 79,-

    Kartoffelmad med bacon og ristede løgringe

  • Peter’s favorit

    • 99,-

    Kartoffelmad med røget makrel og fynsk rygeost

  • Hønsesalat

    • 89,-

    Hønsesalat med bacon

  • Roastbeef

    • 89,-

    Roastbeef med pickles og peberrod

  • Roastbeef

    • 99,-

    Roastbeef med bløde løg og spejlæg

  • Klassisk tatar

    • 119,-

    Klassisk tatar med rå æggeblomme

  • Dans yndling

    • 119,-

    Dans yndling – Hønsebryst og ålerøget skinke med svampe a la creme

  • Stor tartelet

    • 99,-

    Stor tartelet med høns i asparges

  • Kalvelever

    • 99,-

    Kalvelever med bløde løg

  • Mørbradbøffer

    • 119,-

    Mørbradbøffer med champignon a la creme

  • Pariserbøf

    • 149,-

    Mediumstegt

  • Ribbensteg

    • 99,-

    Ribbensteg med rødkål

Categorised in:

This post was written by HughChef